Hoogtepunten van Peru per plaats

Peru is een prachtig land en zeer geschikt om er prachtige tours of trekkings te maken.tours peru

Ook zijn er heel veel mogelijkheden om er te gaan raften en te mountainbiken in diverse plaatsen.  Dit is in Peru de laatste jaren in opkomst.  Ze hebben al heel veel parkoersen voor mountainbikers gemaakt. In Cuzco en Arequipe zijn heel veel mogelijkheden.

Ook in Huaraz is er heel veel te doen.  Hier heb je veel mogelijkheden om te genieten van dit prachtige gebied. Er zijn diverse hikings naar hooggelegen meren. Ook kun je er gaan ijsklimmen.

Aan het einde van je vakantie kan je nog enkele dagen uit te rusten  in het subtropische gebied aan de kust bij Piura.  Daar is het altijd mooi weer. Er zijn daar schitterende zandstranden. De mooiste plek is Mancora Beach.  Hier kunt u bij ons een Hotel reserveren.

 

Hieronder staan alle bezienswaardigheden van Peru per plaats met beschrijving.

De hoogtepunten van Peru per plaats

Lima:
De hoofdstad met zijn geweldige City tour / Plaza de Armas en Pachacamac en het prachtige Miraflores.

Arequipa:
Het klooster Santa Catalina, prachtige Kathedraal en  diverse biking tours. Ook diverse tours en trekkings naar de schitterende Colca Canyon.

Colca Canyon trekking

Bij Cruz del Condor

Cuzco:
City tour, trails zoals de Inca Trail, Salkantay, Choquequirao en Lares trail. Bezoek Machu Picchu in 1 of 2 dagen. Heilie Vallei.  Rafting op de Apurimac. Maras, Ooray en de zoutpannen van Salinas. Dagtour naar de Rainbow mountains.

Puno:
Bezoek schitterende Titicaca meer in 1 of 2 dagen of de archeologische plaats  Sillustani.

Jungle tours:
Jungle tours van 4,5 dagen naar Puerto Maldonado bij Cuzco ef de Jungle van Iquitos in het noorden van Peru.

Huaraz:
  Hier kunnen we 2 trekkings aanbieden in de Cordillera Blanka . De Laguna trek en de Llanganucco trek.

De hoogtepunten van Peru per plaats in:

Kustgebied:
2 mogelijke tours van 2 of 3 dagen waarbij men het volgende kan bezoeken. National Parc Paracas, Oase Huacachina, Nazca lijnen of de uitkijktoren met uitzicht over de Nazca lijnen en nog diverse tours in Nazca.

Einde de tours in Peru per plaats

Voor de tours Bolivia klik hier

 

Voor de hoogtepunten van Peru per plaats klik op de naam van de plaats voor verdere informatie

tours peru, Peruanen in Klederdracht

Arequipa en omgeving

Cuzco en omgeving

Puno

Huaraz

Lima

Kustgebied

Amazone

 

 

 

Naast de hier boven vermelde tours Peru per plaats kunnen wij natuurlijk ook andere bestemmingen voor u regelen en aanbieden. Door ons uitgebreide netwerk en contacten kunnen wij bij RondreizenPeru.eu uw verblijf in Peru op maat en naar uw eigen wensen verzorgen!

Niet alleen organiseren wij tours Peru maar ook individuele rondreizen Perú. Bijvvoorbeeld: Hikings van 1 of meerdere dagen, mountainbike tours, paardrijden.  Ook hebben we 4WD Toyota´s met ervaren chauffeurs beschikbaar.

Ook is het mogelijk om een rondreis individueel te maken of met je familie.  Met Jeeps  gaan we de Jungle verkennen of gewoon een lekker dagje mountainbiken of wandelen in de bergen.

Bij ons is bijna alles mogelijk, daag ons uit en we gaan het regelen! 

 

We bieden Hollandse betrouwbaarheid in een Zuid-Amerikaanse jasje.

Ga naar ons contaktformulier , geef even aan, naast je persoonlijke gegevens, wat je wilt en wanneer. Des te meer details, des te beter.

Alvast een goede reis!!!!

 

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!