Lima stad en de tours in Lima

Lima stad en de tours in Lima

De stad heeft ongeveer 10 miljoen inwoners en is door de Spaanse Veroveraar Francisco Pizarro in 1535 gesticht.   Lima was vroeger een van de belangrijkste steden in Zuid Amerika.  Tot nu toe is dat heel goed te zien in de vele prachtige koloniale gebouwen in het centrum.  Sinds de Spaanse koloniale periode is er echter veel veranderd en veel van de glamour en pracht is verloren gegaan maar toch heeft Lima nog steeds veel te bieden. Recent is de Peruaanse Keuken in opmars waarbij Peru reeds verschillende jaren op rij de World Travel Awards heeft gewonnen in de categorie Beste Culinaire Bestemming en niet voor niets kan men in Lima 3 restaurants vinden die in de Top 50 staan van beste restaurants ter wereld. Het is absoluut de moeite waard om de Peruaanse keuken beter te leren kennen. Voor relatief weinig geld, eet men in Peru in Top Restaurants.

Verken Lima op eigen gelegenheid of via onze City Tour, doe eens een culinaire tour of een van onze andere tours en ervaar hoe de Limeños leven en werken in deze bruisende metropool

Het is dus een leuke gezellige stad om de eerste en tweede dag van uw rondreis door Peru te genieten van Lima u heeft te bieden. De aanraders zijn de Lima city tour, gastronomische tour en in de avond de fonteinen van Lima en Lima in de avond. Daarnaast natuurlijk de vele musea van Lima zoals het goudmuseum.

Klik hieronder op de tekst voor de beschrijving van de tours in Lima.

lima stad

Lima City Tour

Pachacamac

Hang gliding

Gastronomic tour Lima

Fonteinen van Lima

Lima Musea

 

bovendien hier de link voor onze Nederlandse website

Ga hier naar alle tours Peru