Voor uw goedkope individuele rondreis door Peru en Bolivia

rondreis Peru en bolivia

Ica zandduinen met rondreizen Peru Bolivia

 

Welkom op de  Rondreizen Peru en Rondreizen Peru / Bolivia startpagina met onze schitterende voorbeeldreizen Peru en Peru/Bolivia.

Wij kunnen voor u een complete individuele rondreis door Peru en Bolivia aanbieden. De mogelijkheid bestaat dat u alleen deze rondreis Peru maakt of met z’n tweeen of met een groep vrienden of met familie.  Natuurlijk is het ook mogelijk alleen een Jungle tour te boeken.

We hebben met onze ervaring een selectie gemaakt van de mooiste Rondreizen Peru Bolivia.
Bij ons zijn alle Tours die in de beschrijving staan bij de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u dit aanpassen naar uw wensen. Geef aan ons door wat uw wensen zijn. Wij maken voor u dan uw gewenste rondreis door Peru en Bolivia en eventueel met verlenging nar het Amazone gebied nabij Cuzco of Iquitos in het noorden van Peru.

Ook verlenging met enkele dagen strand bestaat tot de mogelijkheden. Ancon is mogelijk van december t/m april en in het subtropische gebied in het noorden aan de kust in Mancora of Punta Sal. Hier is het altijd mooi weer en kunt u nog enkele dagen bijkomen en uitrusten van uw rondreis voordat u weer terug gaat naar Nederland of Belgie.

Wij hopen dat u genoten heeft van onze rondreis.

Klik op één van de onderstaande plaatjes om door te gaan naar onze goedkope Rondreizen Peru of Peru en Bolivia.

 

 

Rondreizen Peru enBolivia

Zoutvlakte Uyuni Bolivia met rondreizen peru bolivia

 

 

Als u Peru en Bolivia wilt leren kennen maar  niet wekenlang in bus en in groepsverband wilt reizen dan bent u bij Rondreizen Peru en Bolivia aan het juiste adres. Verlenging mogelijk met Galapagos eilanden.

 

 

Ga verder door op de link of de foto te klikken zodat u op de pagina van de voorbeeldreizen komt.