Bezienswaardigheden en tours Huaraz

Bezienswaardigheden en tours Huaraz  – Cordillera Blanca

bezienswaardigheden en tours Huaraz

Cordillera Blanca

Huaraz

Het is de hoofdstad van de Ancash-regio en ook het centrum van veel toeristische activiteiten. Het heeft een goede en brede infrastructuur van Hotel, restaurants, nachtleven en een breed scale aan entertainment.

In Huaraz en omgeving is er HEEL veel te doen. Van dagtrips tot 11 daagse hikings. Voor degene die van wandelen, klimmen en klauteren houdt moet je hier echt naar toe gaan. Informeer bij ons naar de diverse mogelijkheden.

Huaraz is gelegen op ongeveer 8 uur rijden over een geasfalteerde snelweg van Lima.  Het is één van de spectaculairste plaatsen in de Peruaanse andes.  Gevormd door de rivier de Santa en de Cordillera Negra in het westen en de Cordillera Blanca in het oosten is het de hoogste tropische bergketen ter wereld.  Het heeft een lengte van 150 km en 663 gletsjers en 269 bergmeren en toppen van meer dan 6000 meter hoog.

We kunnen voor u 27 hikings aanbieden in deze regio van dagtour, van 1, 2,3,4,5,6,8,10 en 11 daagse trekkings.  De beste tijd om naar Huaraz te komen om de witte bergtoppen te bewonderen en te beklimmen is van mei t/m september. Dan is het de droge periode met mooie blauwe luchten.

Dus voor iedereen die van de natuur houdt en van korte of lange hikings raden wij u aan om naar Huaraz te komen. Informeer naar de vele mogelijkheden.


 

KLIK OP PLAATJE VOOR BESCHRIJVING

salkantay6

Laguna 69 trek

orcococha-huaraz

Llanganucco

 

 

 

Mocht u per direct meer informatie wensen omtrent overige mogelijkheden. Dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons via ons contactformulier.

 

 

Voor onze Nederlandse website zie Rondreizenperu.eu

Terug naar hoofdmenu

Enkele voorbeelden:

Dagtour Chavin de Huantar
Dagtour Pastoruri
Alpamayo hiking 5,6,8,9,10,11 dagen
In totaal kunnen we 27 hikings aanbieden in deze regio