Jungle tours Peru

Jungle tours Peru

Wilt u nog steeds een keertje een jungle tour maken en naar de Jungle in Peru gaan.  Ga eerst informeren en kijken naar welk gebied u zou willen in dit uitgestrekte gebied. Er zijn 3 regenwoud zones met allemaal hun eigen gebied om de dieren in het wild te zien en naar de inheemse stammen te gaan en overnachten in onze mooie lodges.

 

                                                                 Het Tambopata reservaat

Het Tambopata reservaat ligt aan de grens met Bolivia bij de stad Puerto Maldonado.

Vlieg nu snel en voordelig met LAN Peru in 1 uur van Cuzco naar Puerto Maldonado voor onze jungle tours en daarna per boot naar onze lodge. 

Deze lodges zijn wat goedkoper omdat de binnenlandse vlucht korter is dan de vlucht naar Iquitos en een dag minder reizen.

Wat allemaal te zien: Bezoekers zullen in staat zijn om arenden, slingerapen, ara’s, agoutis, jaguars, kapucijnapen en nog veel meer soorten, te spotten.

            

   

                 

                               

 

                                                                 Regenwoud  jungle tours Peru bij Iquitos.

 

Met Peruvian Airlines in 1 uur en 45 minuten van Lima naar Iquitos. Ervaar hier het regenwoud met één van onze aanbiedingen. 

 Iquitos is de grootste stad ter wereld die niet bereikbar is over de weg. Men moet altijd een vlucht maken of met de boot vanaf Lima er naar toe. Iquitos is een bijzondere stad met schitterende oude herenhuizen die gebouwd zijn door miljonairs van vroeger. 

Tijdens onze tours vaart u over de enige echte Amazone rivier en kunt u met een beetje geluk de roze dolfijnen zien.

Wat allemaal te zien: gigantische rivier schildpadden van Peru, Manatee, reuzenotters, spinnen, apen en de ongelooflijk zeldzame roze rivierdolfijnen van de Amazone spotten. Deze dolfijn komt bijvoorbeeld niet voor in Tambopata Reservaat.

 

 

 

 

                                                                   Jungle tours Peru  (Manu reservaat)

Het Manu reservaat ligt tussen de Andes en het regenwoud en is bereikbaar met de auto of bus vanuit Cusco.  De lodges werken met een vaste vertrekdatum en dit is meestal 1 x per week.  Buiten het hoogseizoen niet gegarandeerd.

Wat te zien:  ongeveer 14.000 soorten planten; 400 verschillende soorten zoogdieren, amfibieën en reptielen; en meer dan 1.000 verschillende soorten vogels.

Veel vogelliefhebbers reizen speciaal naar Manu om de beroemde Peruaanse Cock of the Rock te zien. Bezoekers kunnen ook reuzenotters, jaguars, zwarte kaaimannen en tapirs spotten.

Voor al onze Jungle Tours in Iquitos en Puerto Maldonado brengen wij u graag een offerte op maat uit. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor de rest.

Wij zijn uw specialist in Flexibiliteit. Heeft u interesse in en bezoek aan het Manu reservaat, laat het ons weten. Natuurlijk is dit bij ons ook mogelijk.

 

 

 

 

 

 

   Klik op plaatje voor de beschrijvingen

 

jungle tours peru

Innotawa Lodge ( Cuzco Puerto Maldonado )

jungle tours peru

Muyuna Lodge ( Iquitos)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar onze jungle tour Peru van onze Nederlandse website.