Onze Airport Transfers

Ook kunnen wij voor u  de Airport transfers verzorgen. Uw vakantie start dan met deze speciale service zonder problemen.   Bij aankomst in Lima  staan er heel veel onofficiële taxi’s te wachten om u weg te brengen naar uw hotel. Deze opereren  niet allemaal even betrouwbaar en veilig.   Bij RondreizenPeru maken we gebruik van onze eigen  Airport traffic service met betrouwbare en ervaren chauffeurs.

De kosten zijn de onderstaande:
1-2 personen – 20 USD
3 > personen – 10 USD per persoon

Neem contact met ons op

Binnenlandse vluchten

Bij ons (RondreizenPeru.be)  kunt u niet alleen uw vakantie en tours in Peru boeken maar ook al uw binnenlandse vluchten en eventueel de vluchten naar Ecuador en Bolivia laten reserveren.

De vliegmaatschappij waar wij gebruik van maken zijn STAR Peru en Peruvian Airlines. Deze hebben de beste service.

LAN Peru heeft besloten om verschillende tarieven te hanteren voor Peruanen en voorl buitenlanders. Voor buitenlanders die niet woonachtig zijn in Peru is het niet langer mogelijk gebruik te maken van de speciale lagere tariefklasse, wat erop neerkomt dat de ticketprijzen haast verdubbeld zijn.

Bij RondreizenPeru.eu hebben wij daarom besloten niet langer samen te werken met LAN en haar discriminerende maatregel gebaseerd op nationaliteit waarbij de toerist alleen nog maar wat meer wordt uitgemolken.  Natuurlijk als u erop staat om met LAN te vliegen kunnen we deze boeken tegen meerprijs.

De tarieven van StarPeru en Peruvian Airlines zijn vergelijkbaar met de oude tarieven die LAN hanteerde.

Boek nu via RondreizenPeru.be uw vlucht.

 

Neem contact met ons op

Hotels in Lima B&B

Bij RondreizenPeru.be werken we exclusief samen met goed aangeschreven, moderne en veilige hotels die innovatieve concepten hanteren en onze reizigers waar geven voor hun geld door middel van hun uitstekende service en kwaliteit, welke door ons persoonlijk van tijd tot tijd gecontroleerd en opnieuw beoordeeld wordt.

Inka Frog Exclusive B&B – volgens onafhankelijke beoordelingen het beste Bed & Breakfast in haar klasse in Lima – Ideaal voor de backpacker en/of de ietwat jongere reiziger die toch iets meer luxe en comfort wenst.

Neem contact met ons op

Hotels in Lima Habitat Hotel

Het moderne en splinternieuwe Habitat Hotel, indien u liever het gemak en comfort van een hotel wenst en liever niet met hordes andere toeristen geconfronteerd wilt worden aangezien het hoofdzakelijk door zakenlieden geboekt wordt.

Neem contact met ons op

Hotels in Lima Casa Andina

En tenslotte de Casa Andina keten met haar 3 tot 5 sterren hotels in verschillende steden, ingericht in een moderne Andesstijl, waar voor elk type reiziger en elk bucasa andina centro classicodget wel een hotel / kamer te vinden is.

(De prijzen zijn per kamer per dag – gebaseerd op 2 personen) in een moderne Andesstijl, waar voor elk type reiziger en elk budget wel een hotel / kamer te vinden is.

Neem contact met ons op

 

Spaanse lessen

Spaans leren voor u op vakantie gaat naar een Spaanstalig land of overwinteren in Spanje en u wilt eerst enkele lessen volgen voor een eenvoudige conversatie, dat kan ook bij ons.

Woont u in de buurt van Papendrecht en u heeft interesse, laat het ons weten, zodat we de lessen precies afstemmen op uw vakantie.

 

Ik kom uit Zuid-Amerika  (Peru) en ben een native spreker en ben al 25 jaar Spaanse lerares en geef Spaanse lessen op alle niveaus.

Ook in Nederland geef ik nu al ruim 12 jaar Spaanse les op scholen en Volksuniversiteiten.spaans leren papendrecht
Ook als u een rondreis door Peru of Bolivia wilt gaan maken kunt u bij mij enkele lessen volgen zodat u zich verstaanbaar kunt maken.

 

Spaans leren dat kan bij mij op de volgende manieren:

1. Spaans voor op vakantie naar bv Spanje met niet zoveel grammatica.
2. Verder beginners, gevorderden en conversatielessen
3. Bijles
4. Ook voor kinderen

Privé les is natuurlijk ook mogelijk

Wil u meer informatie ga naar het contactformulier en laat uw wensen weten of bezoek onze website.

logo

 

 

[/five_twelfths_last]