Tours Peru Bolivia

Alle Tours Peru Bolivia

 

Tours Bolivia

Wegens de vele vraag naar rondreizen Peru / Bolivia, kunnen wij u nu ook prachtige korte Tours  Bolivia aanbieden.

Op deze pagina kunt verder gaan door op een bepaalde plaats te klikken die u wilt. Hier kunt u alle tours terugvinden die we voor u kunnen aanbieden.

La Paz met met de schitterende Chacaltaya en moon Valley en City tours

Tours Peru Bolivia

Red Lagoon Uyuni

Rurrenbaque met zijn diverse jungle tours van 2,3,4 of 6 dagen
Sucre met vele wandelingen. Dagwandelingen, 2 en 3 daagse hikings. Ook bieden wij diverse Biking tours aan en enkele horse-riding tours aan. Uyuni met de mooie zoutvlakte en woestijn. Ook bieden wij 3 en 4 daagse tours aan naar de Zoutvlakte en de schitterende woestijn rond de zoutrvlakte van Uyuni.
Potosi met de mijntour
Santa Cruz met de mooie tour Ché Guevarra en oude Handelsoute.

Ook kunnen wij maatwerk leveren voor reizigers die niet vast willen zitten aan stugge, van tevoren vastgestelde (groeps-) reizen en excursies.

Door onze kennis van het dagelijkse leven krijg je het échte Peru en Bolivia te zien en kun je er aan deelnemen als je dat wenst.

Ook hier vindt u alle tours van Bolivia per plaats

Ga hier naar alle rondreizen Peru Bolivia

 

 

 

 

Tours Peru

Lima stad met zijn City tour en Pachacamac en het prachtige Miraflores.
Tours Peru Bolivia

Arequipa: City en biking tours zoals Biking van de Misti en downhill Chachani. Ook diverse tours en trekkings van de Colca Canyon.
Cuzco: City tour en diverse trails zoals de Inca Trail, Salkantay, Choquequirao en Lares trail. Diverse tours naar Machu Picchu. Diverse rafting mogelijkheden rond Cuzco. Ook is het mogelijk een dagtour te maken naar Maras, Moray en Salinas.

Puno met het mooie Titicaca meer. Ook kunnen we u diverse Jungle tours aanbieden in Puerto Maldonado en Iquitos.
Huaraz met de trekkings in de Cordillera Blanka . De Laguna trek en de Llanganucco trek.
Kustgebied: 2 mogelijkheden, de 2 of 3 daagse tour Paracas, Ica Nazca.

Klik op de link hierboven van Tours Bolivia of van Tours Peru en u komt dan op de pagina van alle belangrijkste plaatsen van Bolivia en/of Peru.  Daar kunt u dan op de betreffende plaats klikken en de beschrijving lezen van alle tours, dagtrips en trekkings of andere bezienswaardigheden.

Natuurlijk kunnen wij ook maatwerk leveren voor reizigers die niet vast willen zitten aan stugge, van tevoren vastgestelde rondreizen. Daarom is het ook mogelijk deze losse tours te boeken.  Door onze kennis van het dagelijkse leven krijg je het echte Peru en Bolivia te zien.

Ga hier naar de tours in Peru per plaats