Tours Bolivia

Wegens de vele vraag naar rondreizen Peru / Bolivia, kunnen wij u ook prachtige korte Tours in Bolivia aanbieden.

Op deze pagina met alle tours van Bolivia kunt verder gaan door op een bepaalde plaats te klikken die u wilt. Hier kunt u alle tours in Bolivia terugvinden die we voor u kunnen aanbieden.

Tours in La Paz met met de schitterende Chacaltaya en moon Valley en City tours
Rurrenbaque met zijn diverse jungle tours van 2,3,4 of 6 dagen
Sucre met vele wandelingen. Dagwandelingen, 2 en 3 daagse hikings. Ook bieden wij diverse Biking tours aan en enkele horse-riding tours aan.
Tours rond Uyuni met de mooie zoutvlakte en woestijn. Ook bieden wij 3 en 4 daagse tours in Bolivia aan naar de Zoutvlakte en de schitterende woestijn rond de zoutvlakte van Uyuni.
Potosi met de mijntour.
Santa Cruz met de mooie tour Ché Guevarra en oude Handelsoute.

Ook kunnen wij maatwerk leveren voor reizigers die niet vast willen zitten aan stugge, van tevoren vastgestelde (groeps-) reizen en excursies.

Door onze kennis van het dagelijkse leven krijg je het échte Peru en Bolivia te zien en kun je er aan deelnemen als je dat wenst.

De plaatsen van de tours Bolivia

tours Bolivia detoursbolivia_07La Paz

Rurrenbaque

Sucre

Uyuni

Potosi

Santa Cruz

We organiseren Tours in Bolivia en complete rondreizen in Bolivia en Perú. Bijv. Wandeltochten, mountainbiken, paardrijden of je stelt gewoon zelf je eigen route samen, ook hebben we 4WD Toyota´s met ervaren chauffeurs beschikbaar.

 

Een complete rondreis door Bolivia met een groep, individueel of met je familie, met Jeeps de Amazone verkennen of gewoon een lekker dagje mountainbiken of wandelen in de bergen.

Het kan ons niet gek genoeg zijn, daag ons uit en we gaan het regelen! 

Vertrouwen tijden onze tours. 

We bieden Hollandse betrouwbaarheid in een Zuid-Amerikaanse jasje.

Ga naar ons contaktformulier , geef even aan, naast je persoonlijke gegevens, wat je wilt en wanneer. Des te meer details, des te beter.

Alvast een goede reis!!!!

Bekijk onze Nederlandsae website