Hartelijk welkom op onze website RondreizenPeru

Over ons

Rondreizen Peru wordt in Peru gerund door een team van Nederlanders en Peruanen en werkt samen met lokale gidsen en ervaren reisleiders. Al onze medewerkers hebben een nauwe band met Peru en wij werken samen met Nederlandse en Belgische reisleiders die in Peru wonen en het land als geen ander kennen. Op die wijze zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardige rondreis in Peru te organiseren op maat, naar de wensen en het budget van onze klant en tegen een scherpe prijs.​

Vakantie op Maat


Vanwege onze achtergrond als voormalig Nederlandse toerist in Peru, de ervaringen en contacten opgedaan gedurende deze periode en nu al sinds 12 jaar touroperator zijnde gespecialiseerd in Peru & Bolivia, kunnen wij u een onvergetelijk en interessant programma aanbieden. Al onze medewerkers kennen letterlijk heel Peru persoonlijk en weten dus waar ze het over hebben.

 

Betrouwbaarheid


Bij Rondreizen Peru werken wij samen met betrouwbare gidsen, en Nederlandse of Belgische reisleiders die in Peru wonen. Onze medewerkers, gidsen, chauffeurs en de mensen met wie wij samenwerken, zijn voor ons meer dan alleen medewerkers. 

 

Kwaliteit


Vanwege het feit dat uw rondreis ter plekke wordt gecoördineerd door Nederlandse of Belgische medewerkers die in Peru wonen, hebben we verder de mogelijkheid de kwaliteit van ons aanbod te controleren en garanderen en kunnen we een goed aanbod doen voor een scherpe prijs. Wij zijn ook in noodgevallen 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar, ter plekke en in uw eigen taal.

U kunt als eerste de voorbeeldreizen bekijken, zoek wat het dichts bij uw wensen en budget past, daarna kunt u bij ons langs komen of er volgt een persoonlijk gesprek of émail om e.e.a. naar uw wensen aan te passen.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw reis samen te stellen uit het blok zelf samenstellen.

Daarna maken wij een voorlopig reisvoorstel, wat wij met u doornemen tot het gewenste resultaat is bereikt.

Zodra u besluit te boeken leggen wij de reis pas definitief vast.