Pachacamac

Pachacamac

Het is een bedevaartsoord. Vroeger werk dit gebruikt om de schepper met mensen te eren. Volgens een mythe is dit (de Schepper God).

Pachacamac was het belangrijkste heiligdom van de centrale kust voor meer dan duizend jaar. Hun tempels werden door menigten van pelgrims ter gelegenheid van de grote Andes rituelen bezocht het was een succesvol Pachacamac orakel en in staat om de toekomst te voorspellen. Inwoners vanuit de Andes kwamen ook naar het heiligdom van Pachacamac op zoek naar oplossingen voor hun problemen of antwoorden op hun twijfels.

Tijdens de Tour naar dit prachtige Complex wordt u s’morgens om 9 uur opgehaald. Als eerste rijden we 45 kilometer ten zuiden van Lima. Hier ligt dit prachtige complex. Het complex van Pachacamac herbergt een museum, tempels, en Inca paleizen.

Waar:

Het is gelegen ten zuiden van Lima. Pachacamac geeft een indrukwekkend beeld van veranderingen die hebben plaatsgevonden in Tijd en Ruimte. Een historie van rijkdom gelegen naast en omringd door de miljoenenstad Lima. Lima met haar alsmaar verder uitbreidende (sloppen)wijken. Deze Tour is zeker een aanrader. Zeker als u houdt van historie en cultuur ten midden van al deze veranderingen in ontwikkelingslanden.

Vertrek : dagelijks

"<yoastmark

Meenemen

  • Lichte kleren en comfortabele schoenen
  • Transport : Tourbus
  • Hoed of pet (in zomermaanden)
  • Video of foto camera

Inbegrepen

  • Ophalen vanuit het hotel
  • Vervoer naar de ruines
  • Entree tot het complex
  • Engelstalige gids

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via webformulier.

Als laatste brengt de Tour ons nog naar de traditionele en moderne wijken van Lima. Zoals San Isidro met haar olijfbomen. Deze werden vroeger geïmporteerd vanuit Spanje. In Miraflores gaan we een bezoek brengen aan het centrale park. Dit park genaamd Parque Kennedy is het moderne winkelcentrum en vermaakcentrum genaamd Larcomar. Dit vermaakcentrum is prachtig gelegen op een klif uitkijkend over de Stille Oceaan.

Voor overige tours Lima klik hier