Aapje Jungle Peru

Kleinste aapje ter wereld

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment zijn er veel gevallen van COVID-19 in Peru. In hoeverre dit op korte en de lange termijn gevolgen gaat hebben voor de reissector en concreet de rondreizen en tours in Peru, is uiteraard nog niet duidelijk. In Europa gaan de ontwikkelingen snel dus ook voor ons is er op dit moment geen zinnig woord over te zeggen hoe het zich hier gaat ontwikkelen. Dus voorlopig hebben we de Groepsrondreizen tot 1 september geannuleerd. Ook individuele rondreizen zijn op het ogenblik niet mogelijk. De internationale luchthaven is nog steeds gesloten. Er zijn enkel nog humanitaire vluchten en cargovluchten via de militaire luchthaven. De buitengrenzen van Peru zijn ook gesloten voor personen, maar er is wel nog vrij verkeer van goederen. Scholen zijn dicht.

Wij houden u op de hoogte over de verdere ontwikkelingen. Wij gaan ervan uit dat er weer gereisd kan worden vanaf begin 2021.

Mochten jullie nog meer vragen hebben dan schrijf gerust. Door alle drukte reageer ik wellicht niet even snel als jullie van mij gewend zijn maar ik zal proberen iedereen zo spoedig mogelijk te beantwoorden of te woord te staan.

RondreizenPeru.be