Skylodge overnachting

Skylodge overnachtingeetzaal-skylodge5

Wil je in een condor nest slapen of lunchen, dat kan nu. Een doorzichtige glazen luxe capsule die hangt aan de top van een berg in de heilige vallei van Peru. In deze luxe doorzichtige slaapkamer krijg je nu de kans om een overnachting te maken. Deze Sky Lodge ligt in de Heilige Vallei dichtbij Cuzco. Hier heb je een prachtig uitzicht op deze magische en mystieke Heilige vallei .

Om hier te slapen moet men 400 m klimmen. Via Ferrata of wandelpaden over een onverschrokken parcours door kabelbanen. Een nacht in deze Skylodge zal je nooit meer vergeten. Pakketten zijn inclusief ontbijt en gastronomisch diner met wijn, vervoer vanuit Cuzco en onze professionele tweetalige gidsen.

De Skylodge bestaat uit drie exclusieve capsule-suites met een totale capaciteit van 8 personen. Onze doorzichtige capsules bevinden zich op de top van een 365 meter hoge berg met een uitzicht van 300 graden op de prachtige heilige vallei. Elke suite is handgemaakt van ruimtevaartaluminium en weerbestendig polycarbonaat en wordt compleet geleverd met vier bedden, een eetgedeelte en een eigen badkamer.

De capsule suites zijn 25 meter lang en 2,5 meter hoog en breed en bestaan ​​uit zes ramen en vier ventilatiekanalen die zorgen voor een comfortabele sfeer. De veiligheid is verzekerd door het uitgangsportaal in het bovenste gedeelte van het vaartuig te plaatsen.

In elke suite is eersteklas service, eigen badkamer, toilet en wastafel. Prima matrassen, lakens, kussens en dekbedden, voor alles is gezorgd.

U heeft de mogelijkheid hier te komen met:

  1. Via Ferrata
  2. Via Ferrata en Zipline
  3. Zipline

Een via ferrata is een pad om naar boven te klimmen met een geïnstalleerd beveiligingssysteem. Dus ook mensen zonder ervaring krijgen de kans om naar boven te klimmen.

Je bent altijd vastgebonden aan een staalkabel die door de hele route loopt. Er wordt gebruik gemaakt van metalen ladders, bruggen en soortgelijke voorzieningen. Dit helpt de fysieke moeilijkheid van het klimmen te behouden en beginnersvaardigheden te combineren, terwijl het toegang biedt tot een zeer hoge en extreme verticale delen van een berg, die alleen toegankelijk zouden kunnen zijn voor ervaren bergbeklimmers.

Wie kan een via ferrata beklimmen?

Iedereen die in goede gezondheid en lichamelijke conditie is, kan de via ferrata beklimmen. De minimum leeftijd om via Ferrata de Heilige Vallei te beklimmen is 8 jaar oud. Wel moeten alle klimmers altijd vergezeld gaan van een gids.

 

 

LUNCH

LUNCH-AT-Skylodge-ADVENTURE-SUITES

Een lunch in de Skylodge is een culinaire ervaring in deze capsule op 400 meter boven de Heilige Vallei in Peru?

Het exclusieve Skylodge Adventure Suites liggen op slechts een uur buiten de stad Cuzco en is voor iedereen die van avontuur en lekker eten houdt. Het biedt een echte Peruaanse gastronomische ervaring in combinatie met de sensatie van het arriveren bij de eetcapsule.

Voor iedereen die lekker wilt eten hangend aan de wand van de berg.

 

 

Voor meer informatie en prijzen ga naar ons contactformulier
Interesse ! Ga hier naar ons contactformulier

 

Ga hier naar onze Nederlandse website