Paracas Ica Nazca 2 daagse tour

Kustgebied Peru Paracas en omgeving

Inleiding

Paracas Ica Nazca 2 daagse tour

Na ongeveer drie uur gereden te hebben vanuit Lima komt u bij het vissersdorpje Pisco aan. Vanuit het haventje varen we in een boot ongeveer 30 min. naar de Ballestas eilanden in het National Parc.

In deze tweedaagse toer gaan we heel mooie en aparte bezienswaardigheden zien onderweg naar Arequipa. We gaan naar het Paracas Reservaat en de Ballestas Eilanden. Dit is een schitterende omgeving waar we grote zeehonden kolonies en verschillende soorten vogels zullen zien. Bij terugkeer gaan we naar de oase Huacachina waar we zullen blijven slapen.

In Nazca is het mogelijk om de lijnen gemaakt in de woestijn te zien vanuit een vliegtuigje. Het zijn heel grote figuren. Sommige stellen dieren voor. Ga zelf eens op ontdekkingstocht en schrijf op wat u allemaal tegen komt. De onderzoekers zijn er nog steeds niet uit hoe de kandelaar is gemaakt.

De bussen tot aan Arequipa zijn op basis van VIP stoelen met Oltursa of Cruz del Sur . De Tour in het Paracas Reservaat is een privé tour, onze gids en chauffeur staan tot uw beschikking.

Dag 1

Dag 1: Paracas Reservaat / Islas Ballestas – Overnachting Ica (Huacachina)

U wordt bij uw hotel om 03:30 uur opgehaald en we starten met de bus (Cruz Del Sur – VIP stoelen) om 04.00 uur naar Paracas waar we om 07:30 uur

aankomen. In de haven stappen we tussen 08:00 – 08:20 uur in een boot naar de Ballestas eilanden in het Paracas Reservaat. Gedurende de mooie bootreis naar de eilanden ziet u al hoe mooi het hier is met de verscheidenheid aan vogels en planten op de eilanden.

Tijdens de bootreis komt u nog “de Kandelaar ” tegen, hier kunt u prachtige foto’s van maken. Een zeer grote tekening van een kandelaar, die vanuit de boot heel goed te zien is.

Daarna gaan naar we het Paracas Reservaat. We gaan met een privegids en in privévervoer naar het museum van het reservaat. Na dit mooie bezoek gaan bij interesse lunchen in een kleine baai aan de kust waar we van heerlijke verse vis kunnen genieten.

Na de lunch (niet inbegrepen) gaan we terug naar Ica waar u naar uw hotel wordt gebracht. Hier kunt u nog even zwemmen in het zwembad of met een buggy de zandduinen in en sandboarden (niet inbegrepen, actuele kosten 40 soles / 10 EUR)

Dit is overigens ook de volgende dag in de morgen mogelijk.

Verder bestaat er de mogelijkheid nog even te zwemmen in het zwembad bij het Hotel.

Overnachting hotel Hosteria Suiza ***

Dag 2

Dag 2: Huacachina – Rondvlucht Nazca – Nachtbus naar Arequipa

Als we erg laat aankomen in Ica of als u erg vermoeid bent dan kunt u de rit met de buggy’s vandaag maken, in de morgen. Na de buggy tour op frissen en Paracas Ica Nazca 2 daagse tourvervolgens wordt u om 11:30 opgehaald en naar het busstation in Ica gebracht. Hier vertrekken jullie om 12:15 ´s middags met de bus van Oltursa naar Nazca.

In Nazca worden jullie opgehaald door een privegids en maken jullie een rondvlucht over de beroemde Nazcalijnen. Na de rondvlucht zijn jullie vrij en hebben jullie tot 21:00 uur de tijd om de namiddag / avond zelf in te kleden. Om 22:00 vertrekt u per bus (Oltursa VIP) naar Arequipa waar u de volgende dag om 07:00 aankomt.

Dag 3

Dag 3: Aankomst in Arequipa

Einde tour Paracas Ica Nazca 2 dagen

Inbegrepen

  • Vervoer VIP bus en Auto
  • Alle excursies zoals beschreven
  • Gids
  • Alle Toegangen en Entrees

Niet inbegrepen

  • Lunch en avondeten
  • Buggy’s zandduinen

Prijs: Afhankelijk van het aantal personen en eventuele bijzondere wensen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via het webformulier.

Einde van deze pagina Paracas Ica Nazca

Voor de 2 daagse tour klik hier