Goedkope Rondreizen Peru Bolivia

                                               Goedkope Rondreizen Peru  Bolivia

Om het voor U wat gemakkelijker te maken hebben wij een aantal rondreizen alvast uitgewerkt. Hieronder staan een aantal goedkope Rondreizen Peru Bolivia.  Deze zijn populair en door verschillende toeristen al gemaakt. Natuurlijk zijn al deze populaire voorbeeld rondreizen nog naar uw wensen aan te passen.

Bepaal eerst hoeveel dagen u naar Peru / Bolivia wilt gaan om één van onze goedkope rondreizen Peru Bolivia te kunnen gaan maken.  Daarna zoekt u hieronder welke Rondreis Peru Bolivia voor u het meest geschikt is en in de richting komt van uw budget. Daarna  kunnen die door u samengestelde rondreis Peru Bolivia verder naar uw wensen aanpassen. Er zijn heel veel mogelijkheden en voor elk budget.  Vertrek is gegarandeerd op de dag dat u wenst. Alle prijzen van onze voorbeeldreizen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer.  Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag.

Indien u onze goedkope rondreizen Peru Bolivia wilt leren kennen maar liever niet wekenlang in bus en in groepsverband wilt reizen dan bent u bij Rondreizen Peru Bolivia aan het juiste adres. Bij aankomst in Lima wordt u door onze medewerkers of door mij persoonlijk worden opgevangen.  U wordt bij elke tour en Hotel weggebracht en opgehaald.  De Tours worden in groep uitgevoerd.

De onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen om uw Rondreis in Peru / Bolivia te vergemakkelijken. Graag brengen wij een aangepaste offerte voor u uit.

 

Hieronder enkele van onze goedkope rondreizen Peru Bolivia

Goedkope rondreizen peru Bolivia

Salar de Uyuni

 

 

 Rondreis Zuid Peru Bolivia 4 weken

 

 19 Daagse rondreis Zuid-Peru / Bolivia Indicatie prijs US $ 1.969,00 p.p.

 

 21 Daagse rondreis Zuid-Peru / Bolivia

 

25 Daagse rondreis Zuid-Peru + Salar de Uyuni
( Hoogtepunt van Bolivia ( Salar de Uyuni 1 dag )

 

25 Daagse rondreis Zuid-Peru + Salar de Uyuni
( Hoogtepunt van Bolivia ( Salar de Uyuni 3 dagen )

Goedkope rondreizen peru Bolivia

Colca Canyon

 

23 Daagse rondreis Bolivia – Zuid Peru
( met de Ché Guevarra oude handelsroute naar Sucre )

 

Ook deze voorbeeldreis kan men naar eigen wensen aanpassen met diverse excursies en korte tours.

Voor onze Engelse versie van deze website klik hier

Voor de rondreizen Peru klik hier